Vloer reiniging

Vloer reinigen

Van der Grift Schoonmaak- en bedrijfsdiensten is een specialist met meer dan 20 jaar ervaring. Dankzij onze ervaring en opgedane kennis, kunnen wij elk soort vloer reinigen. Dankzij onze intensieve reiniging, hoeft u dit slechts met ruime intervallen te laten doen.

Wanneer wij uw vloer reinigen, is deze met het juiste onderhoud van uw kant weer jaren op zijn best.

Elke vloer reinigen met de juiste aanpak

Wij kunnen elke vloer reinigen met de juiste aanpak. Of het nu een vloer van een sportzaal betreft of die van werkplaats. Wij zijn van alle markten thuis. Wij hebben al talloze vloeren van linoleum, hout, kunststof en PVC, (natuur)steen en andere materialen gereinigd. Wij beschikken over de kennis, de mensen en de middelen om elke vloer met een gerichte aanpak en de juiste materialen perfect schoon te krijgen.

Een schone vloer is niet alleen een mooie vloer, maar ook een veilige. Op een schone vloer gebeuren minder ongelukken en uw vloer is belangrijk voor de hygiëne in uw huis, kantoor of ander pand.

Laat ons uw vloer reinigen

Wilt u uw vloer laten reinigen? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag uw wensen met u. Niet alleen kunnen wij elk vloertype perfect reinigen; wij kunnen ook op maat gemaakte afspraken met u maken. Laat u verrassen door onze uitstekende tarieven en persoonlijke service.

Menu