Trespa platen reiniging

Trespa beplating reinigen

Trespa beplating begon ooit als populaire vorm van (gevel)bekleding in de utiliteitsbouw. Het is handzaam, isolerend, prijstechnisch interessant en: onderhoudsarm. Precies om die combinatie van eigenschappen maakte Trespa beplating de overstap naar de woningbouw.

Tal van (nieuwbouw)woningen zijn voorzien van dit plaatmateriaal. Hoewel het materiaal zelf zich eenvoudig laat reinigen en u dit dus zelf zou kunnen doen, bevindt het zich vaak op moeilijk te bereiken plekken, of op plekken waar u helemaal niet zelf wilt zijn. Daarom kunt u ons inschakelen voor het reinigen van uw Trespa beplating.

Trespa beplating reinigen is nodig 

Trespa beplating reinigen is nodig, in de zin dat dit zorgt voor een veel mooiere uitstraling en nog langere levensduur. Trespa is een duurzaam en onderhoudsarm materiaal, maar het is niet geheel onderhoudsvrij. Zo wordt het vaak wel verkocht, maar u zult uiteindelijk zien dat de uitstraling wordt aangetast wanneer u niet zorgt voor periodieke reiniging.

Wordt deze weer echt zoals nieuw

Lang niet iedereen laat Trespa beplating reinigen, met als gevolg dat de uitstraling jaar na jaar steeds een stukje achteruit gaat. Dit gaat geleidelijk en u hebt het wellicht niet eens door. Totdat u besluit om de beplating wel te laten reinigen. Dan wordt ineens duidelijk hoe zeer de uitstraling in de loop der jaren achteruit is gegaan door opgehoopt vuil, stof en weersinvloeden. Wanneer wij uw Trespa beplating reinigen, wordt deze weer echt zoals nieuw.

Vertrouw op de kunde van een specialist

Wilt u niet zelf op een hoge ladder staan om uw Trespa beplating te reinigen? Dat begrijpen wij als geen ander. U neemt misschien een onnodig risico. U wilt geen ongelukken riskeren en bovendien beschikt u misschien ook helemaal niet over de juiste middelen om goed te kunnen reinigen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte

Wilt u de Trespa beplating van uw woning of pand intensief laten reinigen en daarna kunnen genieten van de mooist mogelijke uitstraling? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan en ontdek tegen welke scherpe tarieven wij u van dienst kunnen zijn.

Menu