Schoonmaak

Schoonmaak

Goede schoonmaak is essentieel voor de uitstraling van uw organisatie. Of het nu een kantoor, productieplaats, werkplaats, showroom of andere ruimte betreft: u wilt een schone, nette omgeving voor uw medewerkers en uw gasten, klanten of bezoekers.

Van der Grift Schoonmaak- en bedrijfsdiensten beschikt over meer dan twintig jaar ervaring en kan u allround schoonmaak voor uw interieur bieden.

Onze schoonmaak ontzorgt u volledig

Wanneer u ons inschakelt voor de schoonmaak van uw pand, wordt u volledig ontzorgd. Wij reinigen alle onderdelen van uw interieur met zorg.

Wij zorgen voor de schoonmaak van alle ruimten waar u schoonmaak wenst en leveren aanvullende diensten, zoals bevoorrading van hygi├źnische supplies en onderhoud van keukens en sanitaire ruimtes.

Op de manier die u wenst

Wij vinden het belangrijk om maatwerk te leveren, en vullen onze schoonmaakwerkzaamheden dan ook in op de manier die u wenst. Of het nu gaat om dagelijkse, zeer regelmatige of periodieke schoonmaak: dankzij onze ervaring en servicegerichtheid kunnen wij u op elke wijze van dienst zijn.

Wij bouwen graag aan langdurige relaties en luisteren daarom altijd naar uw wensen. Niet voor niets zijn de meeste van onze klanten al jarenlang klant bij ons.

Bespreek uw wensen met ons

Hebt u behoefte aan schoonmaak? Neem contact met ons op en laat ons weten waar uw wensen liggen. Wij zullen altijd zorgen voor een aantrekkelijk voorstel op maat.

Menu