Kalkreiniging

Kalkreiniging (van gevels en zwembaden)

Kalk laat ongewenste sporen achterlaten. Kalkaanslag zorgt ervoor dat oppervlakken verkleuren en dof ogen. Dit kan gebeuren bij alle oppervlakken die met kalk in aanraking komen, vooral oppervlakken die in aanraking komen met water.

Kalkreiniging van gevels en zwembaden is dan ook een van de specialiteiten van Van van der Grift Schoonmaak- en bedrijfsdiensten.

Kalkreiniging van de gevel of het zwembad maakt deze zo goed als nieuw

Reiniging van uw gevel of zwembad maakt een enorm verschil in de aanblik. Iedereen die een gevel van een gebouw of de tegels (of andersoortige vloer en wanden) van een zwembad laat reinigen, krijgt hiervoor oppervlakken terug die zo goed als nieuw ogen. Althans: bijna zo goed als nieuw, want bij veel vormen van reinigen wordt weliswaar vuil verwijderd, maar blijft kalkaanslag bestaan.

Kalkreiniging van gevels en zwembaden zorgt er echt voor dat deze weer zo goed als nieuw gaan ogen. Kalkaanslag laat zich hardnekkig verwijderen, maar wanneer deze verdwenen is, zult u zien hoe mooi en schoon de oppervlakken echt kunnen zijn.

Onze kalkreiniging is milieuvriendelijk

Wij vinden het belangrijk om onze schoonmaakdiensten zo milieuvriendelijk mogelijk te laten zijn. Ook onze kalkreiniging is milieuvriendelijk. Bij kalkreiniging wordt meestal gebruikgemaakt van chemicali├źn. Hoewel dit een effectieve manier is om kalk te verwijderen, maken wij hier geen gebruik van.

Wij beschikken over de expertise om uw gevel, zwembad of ander oppervlak met kalkaanslag helemaal kalkvrij te krijgen zonder uw ondergrond te beschadigen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u ook op milieuvriendelijke wijze uw gevel, uw zwembad of een ander oppervlak kalkvrij krijgen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan en wij doen u een voorstel op maat. Wij bieden milieuvriendelijke kalkreiniging tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Menu