Houten meubels

Zie hier hoe de IBIX 25 werkt, zonder dat het hout beschadigd wordt.

Reiniging van houten meubels

Houten meubels reinigen, is een specialisme. Natuurlijk zorgt u zelf ook voor regelmatige reiniging hiervan. Dit zorgt ervoor dat uw meubels mooi en verzorgd blijven ogen en u verlengt tevens de levensduur. Het ontbreekt u echter waarschijnlijk aan de juiste middelen om echt te zorgen voor een volledige, diepe reiniging van uw meubels. Dat is waar wij ten tonele verschijnen. 

Voor de echte grondige reiniging van houten meubels, maken wij gebruik van de Ibix 25. Met deze geavanceerde straalketel is het mogelijk om vuil, maar ook verfresten en andere delen op de toplaag van houten meubels te verwijderen, zonder schade toe te brengen aan het hout zelf. Het is dus een even krachtige als geraffineerde methode. We beschadigen het hout dus niet zelf.

Reinigen van verweerd hout

Het reinigen van houten meubels, is een dankbare taak. Na verloop van tijd zien de meubels er niet meer zo mooi uit als toen ze nog nieuw of jong gebruikt waren. Onder de verweerde laag zit echter nog steeds dat meubelstuk dat u zo prachtig vindt.

Het verwijderen van een verweerde laag op houten meubels, kan een ontzettend lastige en tijdrovende klus zijn. Met behulp van onze Ibix 25 krijgen wij deze laag echter snel en effectief verwijderd.

Verwijderen van verflagen

Wij kunnen zorgen voor een grondige reiniging van houten meubels door niet alleen vuil, maar ook verflagen te verwijderen. Wilt u uw meubels voorzien van een nieuwe laag verf, dan is het zaak om de oude laag verf goed te verwijderen en te zorgen voor een nieuwe, ruwe onderlaag waarop u de nieuwe verflaag kunt aanbrengen.

Dankzij de methode die wij hanteren, scheelt het een hoop tijd. Wanneer u al uw houten meubels bijvoorbeeld zou laten schuren, zou dit een stuk langer in beslag nemen en zou u dus ook duurder uit zijn.

Zeer effectief op moeilijk te bereiken plekken

Een groot voordeel van het reinigen van houten meubels met behulp van onze Ibix 25, is dat wij met deze methode ook zeer moeilijk te bereiken plekken perfect kunnen reinigen. Denk aan de fijne inkepingen in houtsnijwerk, of klassieke meubelen met complexe vormen. De straal reinigt op plekken waar andere methoden niet of niet goed bijkomen.

Wilt u ook houten meubels laten reinigen?

Hebt u houten meubels die u wilt laten reinigen? Vraag dan een vrijblijvende offerte voor de reiniging van uw houten meubels aan. Of het nu gaat om een enkel meubel, meerdere meubels of een complete partij: wij kunnen dit altijd voor u verzorgen tegen scherpe kosten.

Menu