Glasbewassing

Ramen wassen inclusief kozijnen

Een goede ramen wasser zorgt voor een kraakhelder en streepvrij resultaat. Een echt goede ramen wasser, neemt echter ook uw kozijnen mee. Wanneer wij uw ramen wassen, doen wij dit inclusief kozijnen. Dat is onderdeel van de service die wij u standaard willen verlenen.

Wij hebben een passie voor goed schoonmaakwerk, al meer dan twintig jaar lang. Schakel daarom Van der Grift Schoonmaak- en bedrijfsdiensten in voor het bewassen van de ramen van uw huis, kantoor of ander soort pand.

Ramen wassen inclusief kozijnen is bij ons de standaard

Ramen wassen inclusief kozijnen is lang niet altijd de standaard. Sterker nog: zeer weinig ramen wassers maken ook uw kozijnen schoon zonder dat u hier expliciet om vraagt en vaak ook nog extra voor betaalt.

Wanneer wij uw ramen wassen, willen wij dat deze zo schoon mogelijk worden. Dat maakt het wassen van uw kozijnen noodzakelijk. Niet alleen zullen uw kozijnen nog vervuilder ogen wanneer de ramen spic en span zijn; uw ramen worden ook weer sneller vies wanneer de kozijnen niet worden gewassen.

Waarom het belangrijk is dat de kozijnen ook gewassen worden

Kozijnen zijn een belangrijke bron van vervuiling van uw ramen. Vuil hecht zich aan uw kozijnen en kan ook op uw ramen belanden, maar nog belangrijker: ongedierte, voornamelijk spinnen, nestelt zich graag op, in, tussen en onder uw kozijnen.

Door uw kozijnen goed te reinigen, halen wij ook ongedierte weg. Wanneer u alleen uw ramen laat wassen, zitten hier vaak zelfs de dag erna alweer spinnenwebben op.

Laat uw ramen en kozijnen wassen door een echt goede professional

Wilt u dat uw ramen en kozijnen perfect schoon worden gemaakt? Neem dan contact met ons op. Van der Grift Schoonmaak- en bedrijfsdiensten werkt voor particulieren en zakelijke klanten. Wij verzorgen met plezier een vrijblijvende offerte voor u en zijn altijd in staat om afspraken op maat te maken.

Menu