Boten reiniging

Boten reinigen

Boten reinigen betekent meer dan slechts het schoonmaken van uw boot. Een boot reinigen dient met zeer veel beleid te gebeuren, vooral aan de onderkant van de boot. Wij beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van het intensief schoonmaken van boten.

Wij kunnen elke vorm van aanslag of verontreiniging van de boot verwijderen, zonder de beschermlaag van de boot aan te tasten. Dit doen wij met behulp van “anti fouling”.

De eerste stap bij boten reinigen

De eerste stap bij boten reinigen is op effectieve wijze al het zichtbare vuil en aanslag verwijderen. Dit doen wij met behulp van een milde shampoo.

Deze shampoo reinigt grondig, maar is tevens mild en tast de materialen en de beschermlaag van uw boot niet aan.

Interieur van uw boot

Naast de onderkant en zijkanten van uw boot, kunnen wij natuurlijk ook de belangrijkste oppervlakken van de binnenkant reinigen, zoals vinyl of leer op zittingen en roestvrij staal of aluminium railing.

Alle producten die wij gebruiken zijn specifiek ontwikkeld voor de scheepvaart en voor toepassing op de gebruikte materialen.

Verwijderen van de anti fouling laag

Wij kunnen uw anti fouling verwijderen zonder de laag te beschadigen die er onder zit.

Laat uw boot reinigen door een expert

Van der Grift Schoonmaak- en bedrijfsdiensten beschikt over meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van boten reinigen, en hebben vaste klanten zoals Oceanco die ons hun boten en jachten toevertrouwen.

Is uw boot of jacht ook toe aan een grondige reiniging en een behandeling met anti fouling? Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het ontvangen van een vrijblijvende offerte.

Menu