Over ons

Kwaliteit en service hoog in het vaandel

Wij zijn een bedrijf dat kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft staan. Daarbij zetten wij in op langdurige samenwerkingen. Daar zijn wij trots op, want veel van onze klanten die in de beginjaren gebruik maakten van onze diensten, zijn ook vandaag de dag nog tevreden klant.

De kwaliteit die wij leveren

Wij zien dit als een bewijs van onze aanpak en de service en kwaliteit die wij leveren. Wij werken voor zowel particulieren, als bedrijven, scholen en andere organisaties. Onder onze tevreden klanten zijn onder andere Oceanco, Center Parcs en Meerwegen Scholengroep.

Wij zijn trots op onze schoonmaakdiensten

Al meer dan twee decennia ontzorgen wij onze klanten met allerhande schoonmaakdiensten. Hier zijn wij trots op. Wij vertellen u graag welke diensten wij aanbieden en hoe wij deze uitvoeren. Hebt u een vraag of wilt u meer informatie, schroom dan vooral niet om contact met ons op te nemen.

Onze kernwaarden

Naast de best mogelijke kwaliteit en service, zijn wij ook van mening dat schoonmaakwerkzaamheden zo milieuvriendelijk mogelijk dienen te gebeuren. Al ons schoonmaakwerk combineert grondige en volledige reiniging met ook voor het milieu en een zo laag mogelijke ecologische voetafdruk. Daarom maken wij gebruik van geavanceerde methoden en technieken, gaan wij zeer secuur te werk en maken wij louter gebruik van kwaliteitsproducten.

Menu